Je leven lang blijf je jezelf ontwikkelen.
Dat gaat vaak onbewust, bedenk maar hoe vaak je nieuwe ervaringen opdoet. Van het proeven van iets nieuws tot aan het ontdekken van een kortere weg.

Met mijn workshops en trainingen wil ik je laten ervaren hoe je ook bewust gebruik kunt maken van de kracht van je brein. Dat is:
Jouw breinkracht is sterker dan dat je denkt!
Op iedere leeftijd is het namelijk mogelijk om je hersenen verder te ontwikkelen door gedachten en gedrag te veranderen en daarmee het volledige potentieel er uit te halen. Het zou dus jammer zijn wanneer je het idee hebt dat “het” gewoon maar zo is en daardoor weinig grip op jouw eigen leven ervaart.

Kennisoverdracht én ervaring op doen

Mijn aanbod voor groepen is divers: van laagdrempelige tot wat meer diepgaande workshops en trainingen.
De overeenkomt is dat ik in groepsvorm je op een positieve manier inzichten geef in je eigen gedrag en je laat ervaren dat je jouw ineffectieve gedachten en gedrag kunt veranderen.
Met de kennis die je tijdens de workshops en trainingen opdoet én het actief oefenen met andere deelnemers kun je al direct zelf veranderingen in gang zetten. 

Ook ík zorg dat ik qua kennis bij blijf en daarom is de kennis die ik deel actueel en vaak gerelateerd aan wetenschappelijke onderzoeken. 

De trainingen zijn een betaalbare manier om kennis te vergaren en zelf te ontdekken welke mogelijkheden jou kunnen helpen bij veranderingen.

Mijn aanbod: