Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven. So simple as that!
En toch kunnen de beste intenties van anderen, jou het gevoel geven dat er overal aan je getrokken wordt. Hoe ga je om met die druk?

De studententijd is dé periode waarin je met verschillende uitdagingen te maken krijgt. Je wordt wijzer in alle opzichten. Door jouw opleiding, jouw interactie met anderen en nieuwe ervaringen. Echter zijn het ook díe dingen waardoor je stress, onzekerheid of angst kunt voelen. 
Wees gerust. Het is niet gek om klachten te ervaren in je studententijd. Toch is dit hét moment om het te doorbreken. Door nu aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, kun je meer genieten van deze periode én nog vele jaren hierna.

Jouw identiteit is een belangrijke basis en ik help jou om zicht te krijgen op je denkpatronen, overtuigingen en gedrag. Ik hanteer geen vaststaand stappenplan, waardoor de gesprekken aansluiten bij wat je nodig hebt. Of dat nu individueel is of in een groep.

Ben jij een MBO, HBO of WO student en ben je tussen de 18 en 25 jaar. Dan kun je bij mij terecht. Klik hieronder op de button:

samen met anderen werken aan persoonlijke thema's

speciale actie voor studenten: beperkt beschikbaar
 


Erkende professional

 • Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). 
 • Ik ben in bezit van het NOBCO/EMCC EIA practitioner certificaat.
  Dat wil zeggen dat ik een certificaat van vakbekwaamheid bezit van hét 
  Europees keurmerk voor professionele coaches (EMCC). Daar gaat een stevige toetsing aan vooraf. Dit EIA-keurmerk is inmiddels wereldwijd in 27 landen ingevoerd.
 • Ik ben geregistreerd docent kort beroepsonderwijs in het register CRKBO. Dat betekent dat ik als zelfstandige voldoe aan de kwaliteitscode voor docenten. Hierdoor kan ik mijn onderwijsdiensten BTW vrij aanbieden aan onderwijsinstellingen. 
 • Ik werk eclectisch-integratief. Ik lever 100% maatwerk, ben volledig onafhankelijk en laat me niet leiden een vastgesteld programma of één soort benadering.
  Het welbevinden van de coachee i.c.m. met het behalen van een duurzaam resultaat staan bij mij centraal.
   
Check LinkedIn voor meer informatie:  www.linkedin.com/in/sandraslager