Voordat je contact met me opneemt is het wellicht fijn om een actueel beeld te krijgen van wie ik ben en waar ik voor sta. Om die reden gebruik ik Social Media. 

Op InstagramTwitter, LinkedIn en Facebook deel ik informatie, ervaringen en inzichten over onder andere het brein, gedachten, gedrag en persoonlijk leiderschap. Ook geef ik tips en adviezen die de lezer aan het denken zetten.

Instagram

Ik gebruik Instagram om te bloggen. Het fijne daarvan is dat je alle posts kunt lezen zonder dat je daarvoor een account hoeft te hebben. Neem dus gerust een kijkje!Twitter 2020


Vanaf 1 januari 2020 gebruik ik Twitter voor mijn dagelijkse bewustzijns moment.  
Waarom? 
Door 's avonds stil te staan bij een moment van die dag train ik mijn bewust(er)zijn. Dagelijkse zaken ben ik namelijk geneigd te vergeten, terwijl die juist bijzonder kunnen zijn en die er ook voor kunnen zorgen dat ik een soort dankbaarheid voel voor het "zijn".
Het fijne van Twitter is dat het max. van 280 tekens per bericht mij enigszins dwingen om mijn moment kort en daarmee ook krachtig neer te zetten.
Klik op het vogeltje om míjn bewustzijnsmomenten te lezen en zien.
Kan ik jou inspireren om hetzelfde te doen? Probeer het eens gewoon!
Ik gebruik de hashtags: #100happydays icm #bewustzijnsmoment.


Op deze website


Klik in het oranje gedeelte links van deze websites op de diverse blogonderwerpen, zoals Zorg voor jezelf (met tips) en Zorg voor medewerkers. Je kunt ook hier klikken voor alles.