Ben jij een MBO, HBO of WO student, tussen de 18 en 25 jaar én heb je behoefte aan een gesprek met een coach? Ik steun het maatschappelijk-sociaal project van de NOBCO. Hierdoor kun je tijdelijk voor een zeer gereduceerd tarief bij mij terecht.

De NOBCO wil, door middel van inzet van een select groepje gecertificeerde coaches, een bijdrage doen om de mentale last van studenten te verlichten. De studentenactie is tijdelijk en de beschikbaarheid van coaching voor het speciale actietarief is beperkt.
Klik hier voor meer informatie op de NOBCO site en een lijst van andere coaches waarbij je terecht kunt, wanneer ik volgeboekt ben. 

Voor welk type coachvraag kun je bij mij terecht?

Voor de coachvraag waarvan je het lastig vind om die te stellen aan jouw studiebegeleider of studiecoach. Het kan gaan over gedachten, emoties en gedrag die te maken hebben met bijvoorbeeld uitstelgedrag, faalangst of perfectionisme.
Je krijgt meer inzicht in jouw opvattingen over jezelf, je studie en prestatie. Je leert beter omgaan met de balans van in- en ontspanning. 

Wanneer er naast studie-gerelateerde klachten sprake is van meerdere en/of langdurige persoonlijke problemen of wanneer je direct hulp nodig hebt, dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met jouw huisarts.

Commitment

Net als andere coachees ga je een commitment aan. Met mij én met jezelf.
Besef dat dit aanbod uniek is, probeer er daarom ook alles uit te halen. Dingen veranderen niet door alleen gesprekken aan te gaan. Juist door na de sessies opdrachten te doen en te oefenen maak je stappen. Houd ongeveer 30 minuten per dag vrij voor het doen van oefeningen en het reflecteren. 

Praktische informatie

  • Een coachsessie van een uur kost normaal € 145. Jij betaalt slechts € 10 per uur! 
  • Voor dit tarief krijg je maximaal 3 uur coaching 
  • Je betaalt vooraf
  • We hebben een korte telefonische kennismaking, waardoor we de 1e sessie direct aan de slag kunnen
  • De sessies zijn online of in mijn praktijk in Eindhoven
  • Alleen fulltime (dag)studenten met een geldige studentenkaart van het MBO, HBO of Universiteit kunnen deelnemen
  • Jouw leeftijd is 18, 19, 20, 21, 22, 23 of 24 jaar 
  • Het aantal plaatsen is beperkt. Mogelijkheid tot deelname gaat op volgorde van aanmelding via de aanmeldbutton.
  • Vol = vol 
  • Mijn algemene voorwaarden (die ook op deze dienst van toepassing zijn) kunnen afwijken van andere deelnemende coaches

Wil je langere en meer sessies én vind je het prettig om ook van anderen te leren. Dan is het studenten groepscoaching misschien iets voor jou.

samen met anderen werken aan persoonlijke thema's
 

Check LinkedIn voor meer informatie:  www.linkedin.com/in/sandraslager