Samen bereik je meer dan alleen!

Onder dit motto werk ik graag samen mét, vraag ik advies aan en/of verwijs ik door naar andere specialisten en organisaties die, net als ik, deskundig zijn in hun vakgebied en kwaliteit bieden. 

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een voedingsdeskundige, een psycholoog, een hypnotherapeut en alles dat er tussen, onder en boven zit.

Aansluitingen

Nederlandse Orde van Beroepscoaches
Sinds maart 2018 ben ik bij de NOBCO aangesloten. De reden is dat er vele verschillende coaches zijn. Als je aan jouw persoonlijke ontwikkeling wilt gaan werken, zoek je een professionele coach die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Ik ben zo'n professionele coach. Een aansluiting bij de NOBCO is namelijk alleen mogelijk wanneer je aan bepaalde eisen voldoet (oa coachdiploma van Europese EQA-keurmerk geaccrediteerde opleiding).
Website: www.nobco.nl
HSP begeleiding Nederland
De lasten van hooggevoeligheid, reduceren en veranderen in kracht. Op deze website vind je HSP begeleiders die, net zoals ik, een specifieke opleiding hebben gevolgd. Natuurlijk begeleid ik jou als ervaringsdeskundige én gecertificeerd begeleider graag, echter wanneer de afstand tussen jou en Waalre te groot is, vind je hier een begeleider dichterbij.
Website: www.hspbegeleidingnederland.nlCoachfinder van Psychologie Magazine
Sinds oktober 2019 ben ik als kwaliteits-coach geverifieerd door Psychologie Magazine en aangesloten bij Coachfinder. Om kwaliteit van het platform te waarborgen en te garanderen dien je als coach aan een aantal standaardeisen (zoals een diploma van een geaccrediteerde opleiding en het hanteren van de ethische gedragscode van Coachfinder) te voldoen.
Afijn...ik voldoe dus! :-) Klik op het logo voor mijn profielpagina. Mocht je een andere coach zoeken, kijk dan eens hier: www.coachfinder.nl


Netwerken

Als HSP & burn-out specialist ben ik lid van diverse zakelijk netwerken. 


BNI Mainport Eindhoven
Iedere vrijdagochtend om 06:30 uur ga ik met zo'n 30 ondernemers ontbijten. We leggen verbindingen en sparren met elkaar, terwijl het gros van NL nog slaapt. Dit chapter bestaat uit specialisten met elk hun eigen branche-exclusiviteit. Ben jij ook ondernemer en wil je een keertje als mijn gast aan schuiven? Neem dan gerust contact met me op!
Website: BNI (Business Network International)


Soroptimisten Eindhoven
Als grootste internationale serviceorganisatie van vakvrouwen zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes in het bijzonder. De Eindhovense club bestaat uit pakweg 30 professionele vrouwen die een aantal goede doelen in en rondom Eindhoven steunen. Denk hierbij aan de Kledingbank en Het Blijf van mijn Lijf Huis. Als partner zijn we verbonden aan Orange the World.
Website: soroptimisten040.nl

Intervisiepartners

Ik maak deel uit van diverse intervisiegroepen en heb daarmee nauw contact met coaches in o.a. Roosendaal, Breda, Vught, Sevenum en Gruitrode.