Samen bereik je meer dan alleen!

Onder dit motto werk ik graag samen mét en/of verwijs ik graag door naar andere specialisten en organisaties die, net als ik, deskundig zijn in hun vakgebied en kwaliteit bieden. 


Mindful op kantoor | Incompanytraining
Mindful werken draagt bij aan duurzame inzetbaarheid en versterkt de vitaliteit van jouw medewerkers. Bij veel organisaties is het daarom ook onderdeel van het Human Resource beleid. De trainingen, workshops en Meditatie momenten van Mindful op kantoor zijn specifiek voor op de werkplek ontwikkeld. Met focus op persoonlijk energiemanagement, versterken van concentratie en stressbestendigheid.
Een wetenschappelijk onderbouwde aanpak om beter met stress en gepieker om te gaan.

Het gevolg? Minder stress, meer optimisme, een betere focus en concentratie, meer ruimte voor creativiteit en meer flexibiliteit bij veranderingen.

Voor wie? Voor bedrijven die de visie hebben dat vitale medewerkers een krachtige organisatie vormen.  Het succes van een bedrijf wordt voor een groot deel bepaald door de medewerkers die er werken. Als zij de juiste mindset hebben, effectief en met optimisme werken, dan vertaalt zich dat terug in het bedrijfsresultaat. Medewerkers die Mindful werken, zitten ‘beter in hun vel’ doordat ze efficiënter met hun energie omgaan.

Website: www.mindfulopkantoor.nl

Aansluitingen

Nederlandse Orde van Beroepscoaches
Sinds maart 2018 ben ik bij de NOBCO aangesloten. De reden is dat er vele verschillende coaches zijn. Als je aan jouw persoonlijke ontwikkeling wilt gaan werken, zoek je een professionele coach die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Ik ben zo'n professionele coach. Een aansluiting bij de NOBCO is namelijk alleen mogelijk wanneer je aan bepaalde eisen voldoet (oa coachdiploma van Europese EQA-keurmerk geaccrediteerde opleiding).
Website: www.nobco.nl




HSP begeleiding Nederland
De lasten van hooggevoeligheid, reduceren en veranderen in kracht. Op deze website vind je HSP begeleiders die, net zoals ik, een specifieke opleiding hebben gevolgd. Natuurlijk begeleid ik jou als ervaringsdeskundige én gecertificeerd begeleider graag, echter wanneer de afstand tussen jou en Waalre te groot is, vind je hier een begeleider dichterbij.
Website: www.hspbegeleidingnederland.nl



Netwerken

Als HSP & burn-out specialist ben ik lid van diverse zakelijk netwerken. 

BNI Mainport Eindhoven
Iedere vrijdagochtend om 06:30 uur ga ik met zo'n 30 ondernemers ontbijten. We leggen verbindingen en sparren met elkaar, terwijl het gros van NL nog slaapt. Dit chapter bestaat uit specialisten met elk hun eigen branche-exclusiviteit. Ben jij ook ondernemer en wil je een keertje als mijn gast aan schuiven? Neem dan gerust contact met me op!
Website: www.bnimainporteindhoven.nl


Netwerk Brabant
Iedere maand komen diverse ondernemers bij elkaar om op een informele én smakelijke manier te netwerken. Ook hiervoor geldt: wil je een keer als gast van mij aanschuiven. Laat me dan weten.
Website: www.netwerkbrabant.nl


BCLoods61
Ook hier ontmoet ik iedere maand diverse ondernemers om op een informele te netwerken, dan onder het genot van een frisje.
Website: www.loods61.nl