Samen bereik je meer dan alleen!

Onder dit motto werk ik graag samen mét en/of verwijs ik graag door naar andere specialisten en organisaties die, net als ik, deskundig zijn in hun vakgebied en kwaliteit bieden. 


Mindful op kantoor | Incompanytraining
Mindful werken draagt bij aan duurzame inzetbaarheid en versterkt de vitaliteit van jouw medewerkers. Bij veel organisaties is het daarom ook onderdeel van het Human Resource beleid. De trainingen, workshops en Meditatie momenten van Mindful op kantoor zijn specifiek voor op de werkplek ontwikkeld. Met focus op persoonlijk energiemanagement, versterken van concentratie en stressbestendigheid.
Een wetenschappelijk onderbouwde aanpak om beter met stress en gepieker om te gaan.

Het gevolg? Minder stress, meer optimisme, een betere focus en concentratie, meer ruimte voor creativiteit en meer flexibiliteit bij veranderingen.

Voor wie? Voor bedrijven die de visie hebben dat vitale medewerkers een krachtige organisatie vormen.  Het succes van een bedrijf wordt voor een groot deel bepaald door de medewerkers die er werken. Als zij de juiste mindset hebben, effectief en met optimisme werken, dan vertaalt zich dat terug in het bedrijfsresultaat. Medewerkers die Mindful werken, zitten ‘beter in hun vel’ doordat ze efficiënter met hun energie omgaan.

Website: www.mindfulopkantoor.nl

Netwerken


HSP begeleiding Nederland
De lasten van hooggevoeligheid, reduceren en veranderen in kracht. Op deze website vind je HSP begeleiders die, net zoals ik, een specifieke opleiding hebben gevolgd. Natuurlijk begeleid ik jou als ervaringsdeskundige én gecertificeerd begeleider graag, echter wanneer de afstand tussen jou en Waalre te groot is, vind je hier een begeleider dichterbij.
Website: www.hspbegeleidingnederland.nl


BNI Mainport Eindhoven
Als HSP & burn-out specialist ben ik lid van dit zakelijk netwerk. Iedere vrijdagochtend om 06:30 uur komen we bij elkaar om te ontbijten én verbindingen te leggen tussen elkaars netwerk, om zo via een warme aanbeveling met potentiële opdrachtgevers in contact te komen. Dit chapter bestaat uit ondernemers met elk hun eigen branche-exclusiviteit. Ben jij ook ondernemer en wil je een keertje als mijn gast aan schuiven? Neem dan gerust contact met me op!
Website: www.bnimainporteindhoven.nl