Relaxt op vakantie! Hoe fijn zou dat zijn?


VAKANTIE!! 
...stress… 


Dat wat eigenlijk voor ontspanning zou moeten staan kan juist voor spanning zorgen! Vandaag sprak ik met iemand snakt naar rust en nog eens niet zo naar de vakantie die hij een poos geleden geboekt heeft. Op dit moment is het op zijn werk druk, dit komt voornamelijk door vakantievierende collega’s, die dus in het voorseizoen gaan. Het werk is niet minder, maar het personeel wel. Hij beseft dat wanneer hij met zijn gezin op vakantie gaat, de werkdrukte minder wordt omdat ook de klanten vakantie vieren, en dat wanneer hij weer terugkomt alles weer in volle gang is. Ook daarover kan hij zich nu al druk maken.

Ik snap het wel, ik ga al jaren in het voor- en naseizoen op vakantie. Het nadeel van die periodes is dat alles gewoon doorgaat en er een enorme volle mailbox wachtte wanneer ik weer terug was. Daar stond dan wel tegenover dat het in de zomervakantie zo rustig was dat ik alle tijd had om van alles bij te werken en op te ruimen.

Vakantiestress komt helaas steeds vaker voor. 
Gespannen op vakantie gaan kan tot ruzie leiden en voordat je het relaxte van de vakantie ervaart, kun je alweer naar huis.
Dit is te voorkomen!! Geniet van de voorpret, stel prioriteiten en gun jezelf rust vóórdat je op vakantie gaat. Moeten alle dingen die op je to-do lijstje staan echt wel voor de vakantie af? Maak voor de laatste werkdag vóór en de eerste dag ná de vakantie geen afspraken. Neem in de laatste week tijd om te sporten of de sauna om te ontspannen. Maar ga vooral ook na wat nou de oorzaak van de spanning is. Is het de werkdruk? Of is het juist de vakantie? De reis? De reisbestemming? Het verblijf? Drie weken met elkaar doorbrengen?  

Mijn aanbod:

Over 3,5 week begint hier in het zuiden de zomervakantie! 
Heb je last van vakantiestress op welke manier dan ook? 
Ik kan heb speciaal voor deze periode een zomerprogramma gemaakt! Ontdek samen met mij wat oorzaak is van jouw vakantiestress en hoe je daar van af kan komen. Bij alle begeleiding ga ik voor een duurzaam resultaat. Om te zorgen dat je niet binnen een week weer toe bent aan vakantie, maar vooral ontspannen blijft. Zien we elkaar ook na de zomervakantie!

Bel, mail of app me gerust voor een kennismakingsafspraak. Dan kunnen we zorgen dat jij heerlijk relaxt op vakantie kan.