Individuele coaching is te vergelijken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling, zoals een opleiding, scholing of training. Echter wordt er op maat gewerkt aan vitaliteit, persoonlijkheid, aan waarden, overtuigingen en talenten. 


Ik breng mensen in beweging richting herstel van klachten, effectievere gedachten en gedrag. Om een duurzaam resultaat te bereiken ga ik doelgericht te werk en zet daarbij diverse Oosterse en Westerse (coach)technieken in. Na een persoonlijke opleidingtraject staat een werknemer zelfverzekerder en vitaler in het leven. Daarom is individuele coaching bijzonder effectief voor organisaties, want deze waardevolle op maat gemaakte opleiding brengt een blijvende positieve verandering te weeg. 

De investering in persoonlijke opleidig is dus een investering die loont! 

Een basis opleidingstraject is geschikt voor een duurzame persoonlijke ontwikkeling op één of twee coachdoelen en bestaat uit 6 tot 10 sessies van 75 minuten.

Coaching is uitermate geschikt om medewerkers (weer) meer zelfvertrouwen te geven. Maar ook om de kernkwaliteiten te herontdekken. Valkuilen te herkennen of inzichten te krijgen in hun eigen gedachten en gedrag.
Het staat voor persoonlijke groei op heel veel gebieden.

Wanneer u een persoonlijke opleidingstraject voor uw werknemer betaalt bent u de opdrachtgever. Het traject wordt vooraf gefactureerd en de factuur wordt rechtstreeks naar u gestuurd.
Zie hier mijn zakelijke tarieven of contact me om het document per mail te ontvangen.

Gun uw werknemer de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht! 

Wilt u meerdere werknemers tegelijk laten groeien? Ik geef ook in-house workshops en trainingen. 


Heeft u meerdere medewerkers die gebaat zouden zijn bij persoonlijke coaching én beschikt u zelf over een fijne ruimte die geschikt zou zijn voor coaching? 

Vanaf 5 uur per week kan ik ook bij u binnen uw organisatie als freelancer aan de slag!

Vraag gerust naar de mogelijkheden!