Individuele coaching is te vergelijken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling, zoals een opleiding, scholing of training.
Er wordt op maat gewerkt aan vitaliteit, persoonlijkheid, waarden, overtuigingen en talenten. 

Persoonlijke thema’s zoals het verleden, de toekomst en relaties met anderen kunnen gevoelens, gedachten en gedrag veroorzaken, die in een professionele setting ineffectief zijn.
Tijdens een individueel coachtraject wordt doelgericht gewerkt aan persoonlijke thema's. Hierbij worden werk gerelateerde kwesties, zoals loopbaanvraagstukken, studieadvies, prestatieverbetering en toekomstperspectief, meegenomen.

Ik breng mensen in beweging richting herstel van klachten, effectievere gedachten en gedrag. 

Na een persoonlijke opleidingstraject staat een werknemer zelfverzekerder en vitaler in het leven.

Daarom is individuele coaching bijzonder effectief voor organisaties, want deze waardevolle op maat gemaakte opleiding brengt 
een blijvende positieve verandering te weeg. 

De investering in persoonlijke opleiding is dus een investering die loont! 

Een basis opleidingstraject is geschikt voor een duurzame persoonlijke ontwikkeling op één of twee coachdoelen en bestaat uit 10 sessies van 60 minuten.

Een individuele opleiding is uitermate geschikt om medewerkers (weer) meer zelfvertrouwen te geven. Maar ook om de kernkwaliteiten te herontdekken. Valkuilen te herkennen of inzichten te krijgen in hun eigen gedachten en gedrag.
Het staat voor persoonlijke groei op heel veel gebieden.

Gun uw werknemer de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht! 

Wat is de investering?

Voor 10 sessies van 1 uur betaalt u tijdelijk geen € 1.113 maar slechts € 920*! 

De totaalprijs is netto en inclusief de voorbereidingen, sessies, aanvullend contact met uw medewerker via telefoon, Whatapp of e-mail, materialen en digitale documenten in een beveiligde omgeving.

Wilt u meerdere werknemers laten groeien? 

Heeft u meerdere medewerkers die gebaat zouden zijn bij persoonlijke coaching én beschikt u zelf over een fijne ruimte die geschikt zou zijn voor coaching? 

Vanaf 4 uur per week kan ik ook bij u binnen uw organisatie als freelancer aan de slag!

Vraag gerust naar de mogelijkheden!