Bij ziekte zijn zowel u, de werkgever, als de zieke werknemer gebaat bij snel en duurzaam herstel.
Uit onderzoek blijkt dat met name bij een burn-out, snelle en doelgerichte begeleiding het verschil kan maken in de duur en de kosten van het ziekteverzuim.

Doorgaans is een werknemer met burn-out het overzicht kwijt en mist de energie om zelf op zoek te gaan naar de juiste begeleiding.
U, als werkgever, kunt hierin een groot verschil maken!

Wellicht is het voor u onduidelijk hoe lang het verzuim gaat duren, waardoor een investering in een burn-out programma voorbarig lijkt.
Echter doet u er altijd goed aan om uw werknemer zo spoedig mogelijk de juiste begeleiding, aandacht en persoonlijke ontwikkeling te gunnen.  
Daarbij kan ik u ontlasten. 

Voorkom zo een zeer langdurig en terugkerend verzuim, want dat is goed voor uw werknemer, zijn/haar collega's, maar vooral ook goed voor uw onderneming.

Het "De burn-out voorbij" jaarprogramma is een enorm waardevolle persoonlijke opleiding van een volledig jaar, die een blijvende positieve verandering teweeg brengt.

Het programma start tijdens het verzuim en gaat, voor een duurzaam resultaat, ook verder wanneer het werk weer hervat wordt.

Een speciale burn-out expert, zoals ik, weet wat er in bepaalde fases van de ziekte nodig is. Als onafhankelijke specialist kan ik maatwerk aanbieden!
En dat is belangrijk, w
ant de mate van burn-out, de persoonlijkheid, de vitaliteit, zijn zaken die invloed hebben op herstel. Daarnaast is het fijn dat u tijdens het programma in verbinding blijft met uw werknemer d.m.v. tussentijdse evaluatiegesprekken.

Maak in een half uur zelf kennis met mij via Teams en ontvang de link naar onderstaande brochure met meer informatie over de inhoud van het jaarprogramma.
Bel 06 24 15 38 82 of stuur me een bericht via LinkedIn voor het maken van een afspraak. Dat kan nog deze week!Meer informatie over mij persoonlijk vind u hier.

Een kort resumé: 

Ik ben een ervaren burn-out coach/therapeut, 
  • ben zelf ervaringsdeskundige, 
  • ben post-HBO opgeleid tot coach, 
  • heb een post-HBO Medische én Psychosociale Basisopleiding genoten, 
  • ben NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) gecertificeerd en
  • gecertificeerd HSP begeleider.
Check LinkedIn voor meer zakelijke informatie:  www.linkedin.com/in/sandraslager
Als ZZP-er kan ik maatwerk leveren en heb ik geen hoge overheadkosten. Hierdoor ik aantrekkelijke prijzen kan hanteren. Door een helder systeem kan er snel gestart worden.