Heb je wel eens één of meerdere periodes die zo hectisch lijken dat het lastig is afstand te nemen en het te overzien? Irritaties en frustraties liggen op de loer...of je bent het liefst gewoon helemaal onzichtbaar?


Je kunt er wat aan doen om erger te voorkomen. Veel gevoelens die we als bijna normaal bestempelen kunnen een signaal zijn van een naderende burn-out.
Neem ze serieus, zeker als je ze al langdurig hebt. Lees hier wat meer over de symptomen.

Ik help je om je op een frisse, authentieke manier te laten onderzoeken hoe het komt dat jij je zo voelt. Met coaching kun je aan de slag met veel verschillende vraagstukken, zoals:
 • Hoe komt het dat ik bepaalde gedachten heb en op bepaalde momenten anders reageer dan dat ik zou wensen? 
 • Hoe kan ik mijn grenzen aangeven? Op mijn werk, maar ook thuis.
 • Hoe kan ik zorgen dat ik geen last meer heb, van wat anderen misschien over mij denken? 
 • Hoe kan ik, in deze drukke maatschappij, meer bij mezelf blijven? Beter omgaan met allerlei prikkels?
 • Hoe behaal ik mijn doelen? Of welk doel wil ik behalen?
 • En nog veel veel meer
Tijdens de sessies zal ik je op een respectvolle manier in aanraking brengen met jouw gedrag en gedachten, waardoor de juiste beweging in gang gezet kan worden. Ook gaan we met jouw gevoel en innerlijke wijsheid aan de slag. En als het nodig is geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken. Door deze verandering worden de omstandigheden makkelijker en zit jij beter in je vel. Blijvend.

Veel coachees krijgen nieuwe inzichten en ervaren na een aantal gesprekken al een gevoel van opluchting en vrijheid. Een kleine verandering is soms al genoeg om een kentering in iemands leven op gang te brengen.

Het oriëntatie/kennismakingsgesprek van 60 minuten is kosteloos en vrijblijvend. Dus bel of app me gerust voor het maken van een afspraak. Dan kunnen we onder genot van een kop koffie of thee kijken wat ik voor jou kan betekenen!
Mijn nummer is: 06 24 15 38 82

Een basis coachtraject is geschikt voor een duurzame persoonlijke ontwikkeling op één of twee coachdoelen en bestaat uit 6 tot 10 sessies van 75 minuten.**
 • Wil je stress en spanning loslaten?
 • Zelfvertrouwen en eigenwaarden opbouwen?
 • Jouw prestaties op het werk en privé verbeteren?
Dan is dit traject uitermate geschikt voor jou!
Lees hier: Waarom zou je een coach nemen?

Wat is de investering?

Een losse sessie van 75 minuten kost € 95 en dat bedrag betaal je eenvoudig direct na de sessie met je pinpas of creditcard.
Voordeliger en makkelijker is het om een trajectkaart aan te schaffen. Je betaalt vooraf het hele bedrag, dat betekent dat je tijdens jouw coachtraject er geen omkijken meer naar hebt.
 • Voor een kaart met 6 sessies betaal je dan € 546, 
 • Voor een kaart met 8 sessies betaal je € 712,
 • Voor een kaart met 10 sessies betaal je € 870*
De totaalprijs is inclusief de voorbereidingen, sessies, aanvullend contact via telefoon, Whatapp of e-mail, materialen, digitale documenten in een beveiligde omgeving, eventueel gebruik van de NOBCO Coachings Monitor en evaluatie.

* Alle bedragen zijn voor privépersonen/particulieren inclusief 21% BTW. Voor ZZP-ers en bedrijven is dat exclusief 21% BTW!

De sessies op de kaart zijn vanaf de eerste sessie één jaar geldig. 
Lees ook de "Kleine lettertjes" onderaan het oranje gedeelte van deze site.

**Wanneer je burn-outklachten of een burn-out hebt is een speciaal burn-outtraject geschikter!