Loop jij je bijna stuk op jouw leven? Heb je het gevoel dat je geleid wordt door stress? Staat het huilen je nader dan het lachen? Ervaar je onbalans tussen werk en vrije tijd? Heb je burn-out klachten?

Dan wordt het de hoogste tijd om in actie te komen! 

Veel gevoelens die we als bijna normaal bestempelen kunnen een signaal zijn van een (naderende) burn-out. Neem ze serieus, zeker als je ze al langdurig hebt. Lees hier wat meer over de symptomen.

Diagnose burn-out 

Als je een burn-out hebt, heb je iemand nodig die begrijpt wat er aan de hand is en jou kan begeleiden naar herstel.
Naast professionele coach ben ik ervaringsdeskundige en kan me daarom inleven in wat je nu doormaakt. Je denkt misschien dat het nooit meer goed komt, maar geloof me! Als je deze fase van jouw leven goed aanpakt, kom je er beter uit!

Op ieder moment tijdens je burn-out zouden we samen kunnen gaan werken aan een betere versie van jezelf.

Mijn aanpak

 1. Tijdens de kennismaking bekijken we waar je op dit moment staat en wat nodig is om je beter te voelen. Dit gesprek is in mijn praktijk of online.
  Als je het prettig vindt, kun je samen met iemand, waarbij je je op je gemak voelt, komen. Jij staat centraal!

 2. Ik lever maatwerk. Dat betekent dat wanneer jouw energielevel laag is, we daar samen allereerst iets aan gaan doen.
  Dat kan door in beweging of juist door tot rust te komen. In de buitenlucht of in mijn coachkamer. 

 3. Stapje bij stapje begeleid ik je op een frisse en authentieke manier.
  Ik begeleid je bij de acceptatie van de ziekte en naar je weer energieker voelen. Ook bij het leren ontspannen en met het weer oppakken van activiteiten die energie geven.

 4. Wanneer je energieniveau weer op peil is gaan we onderzoeken hoe het komt dat jij je in deze situatie bent gekomen. We gaan we werken aan gedachten en gedrag, maar ook jouw leefstijl. Hierdoor krijg je inzichten waarmee de juiste beweging in gang gezet kan worden. Ook gaan we met jouw gevoel en innerlijke wijsheid aan de slag.
  En als het nodig is geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken. Door deze verandering worden de omstandigheden makkelijker en zit jij beter in je vel. 

 5. Wanneer je voldoende energie hebt, begeleid ik je bij het oppakken van je werkzaamheden. We blijven samenwerken terwijl je stapje voor stapje re-integreert. 

 6. Daarbij zorgen we ervoor dat terugval wordt voorkomen. 

 7. Ik werk samen met andere begeleiders die deskundig zijn in andere disciplines. Hierdoor kan ik je een brede begeleiding geven of je tijdens ons traject een verdieping aanbieden.
Jij staat centraal tijdens het gehele traject!

Tijdsduur

Een duurzame verandering heeft tijd nodig.
Daarom heb ik een s
peciaal herstelprogramma van een jaar ontwikkeld. Hierin komen alle belangrijke facetten aan bod komen, die er voor zorgen dat je
1) herstelt,
2) veel beter in je vel komt zitten dan ooit en
3) deze burn-out de laatste is*.
Hierin vallen alle noodzakelijke sessies en aanvullende contacten. Ongeacht hoe vaak.
*De mate van burn-out, de persoonlijkheid, de vitaliteit en de algemene gezondheid zijn zaken die invloed hebben op de begeleiding en het herstel. Dus ook hier geld maatwerk!
In het begin hebben we als je dat wilt intensief contact (2 keer p/wk), daarna wordt dat minder, tot tegen het eind eens per maand. Een sessie duurt doorgaans 60 minuten. 

Een traject van een jaar is kostbaar.
Omdat werkgevers gebaat zijn bij herstel van een zieke werknemer, vergoeden zijn doorgaans een burn-out coachtraject.

Laat jouw werkgever contact met me opnemen, zodat we samen snel aan de slag kunnen.
Wees gerust! Wanneer de betaling via de werkgever gaat, blijft alle inhoudelijke informatie over het traject tussen ons! Altijd!

Heeft jouw partner een burn-out?

Dat is best lastig! En misschien druk ik het dan nog simpel uit.
Soms weet je niet meer hoe je moet reageren of wat je het beste kunt doen voor jouw partner. Misschien voel je je buitengesloten! Je partner reageert of doet anders dan dat je gewend bent.
Hoe ga jij daar mee om?  
Zorg voor je partner, maar vooral ook goed voor jezelf! Juist nu!

Ik kan je hierin begeleiden. Neem gerust contact met me op om te kijken hoe ik je kan hiermee kan helpen! Bel of app me 06 24  15 38 82 of mail me!

De zakelijke pagina over burn-out coaching: Klik hier voor meer informatie!