Loop jij je bijna stuk op jouw leven? Heb je het gevoel dat je geleid wordt door stress? Staat het huilen je nader dan het lachen? Ervaar je onbalans tussen werk en vrije tijd? Heb je burn-out klachten?

Dan wordt het de hoogste tijd om in actie te komen! 

Veel gevoelens die we als bijna normaal bestempelen kunnen een signaal zijn van een naderende burn-out. Neem ze serieus, zeker als je ze al langdurig hebt. Lees hier wat meer over de symptomen.
Heb je vage klachten of burn-out klachten? Ik begeleid je graag naar beter.

Heb je een burn-out? 

Als je een burn-out hebt, heb je iemand nodig die begrijpt wat er aan de hand is en jou kan begeleiden naar herstel. Naast professionele coach ben ik ervaringsdeskundige en kan me daarom inleven in wat je nu doormaakt. Je denkt misschien dat het nooit meer goed komt, maar geloof me! Als je deze fase van jouw leven goed aanpakt, kom je er beter uit!
Op ieder moment tijdens je burn-out zouden we samen kunnen gaan werken aan de beste versie van jezelf.

Mijn aanpak

Tijdens de kennismaking bekijken we waar je op dit moment staat en wat nodig is om je beter te voelen. Dit gesprek is in mijn praktijk. Als je het prettig vindt, omdat je bijvoorbeeld nog moeilijk de deur uit kunt, kun je samen met iemand, waarbij je je op je gemak voelt, komen. Jij staat centraal!

Ik lever maatwerk. Dat betekent dat wanneer jouw energielevel laag is, we daar samen allereerst iets aan gaan doen. Dat kan door in beweging of juist door tot rust te komen. In de buitenlucht of in mijn coachkamer. In het begin hebben we als je dat wilt intensief contact (2 keer p/wk), daarna wordt dat minder. Een sessie duurt doorgaans 60 minuten.

Stapje bij stapje begeleid ik je op een frisse en authentieke manier. Ik begeleid je allereerst bij de acceptatie van de ziekte, naar je weer energieker voelen en ook met het “weer naar buiten gaan”.

Wanneer je energieniveau weer op peil is gaan we onderzoeken hoe het komt dat jij je in deze situatie bent gekomen. We gaan we werken aan gedachten en gedrag, waardoor je inzichten krijgt en de juiste beweging in gang gezet kan worden. Ook gaan we met jouw gevoel en innerlijke wijsheid aan de slag.
En als het nodig is geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken. Door deze verandering worden de omstandigheden makkelijker en zit jij beter in je vel. Jij staat centraal tijdens het gehele traject!

Ik werk samen met andere begeleiders die deskundig zijn in andere disciplines. Hierdoor kan ik je een brede begeleiding geven of je tijdens ons traject een verdieping aanbieden.


Werkgevers zijn gebaat zijn bij herstel van een zieke werknemer en vergoeden daarom vaak een burn-out traject. Neem daarom contact op met jouw werkgever hierover, zodat we samen snel aan de slag kunnen.
Wees gerust! Wanneer de betaling via de werkgever gaat, blijft alle inhoudelijke informatie over het traject tussen ons! Altijd!


Wil je de burn-out z.s.m. achter je laten of heb je nog vragen? Bel, app of mail me gerust voor een kennismakingsgesprek. Ook wanneer je geen werkgever hebt en de kosten voor het burn-out traject zelf betaald.
Ik hanteer voor particulieren een gereduceerd tarief.

Heeft jouw partner een burn-out?

Dat is best lastig! En misschien druk ik het dan nog simpel uit.
Soms weet je niet meer hoe je moet reageren of wat je het beste kunt doen voor jouw partner. Misschien voel je je buitengesloten! Je partner reageert of doet anders dan dat je gewend bent.
Hoe ga jij daar mee om?  
Zorg voor je partner, maar vooral ook goed voor jezelf! Juist nu!

Ik kan je hierin begeleiden. Neem gerust contact met me op om te kijken hoe ik je kan hiermee kan helpen! Bel of app me 06 24  15 38 82 of mail me!

Zoekt u een goede coach voor uw werknemer met een burn-out? Klik hier voor meer informatie!