Als coach richt ik me met name op diegene die burn-out en hoogsensitiviteits klachten ervaart, een burn-out heeft of heeft gehad!

“Waarom??”
Een vraag die me regelmatig word gesteld, want burn-out is pittig. Coachen op verandering van gedachten en gedrag kan pas wanneer iemand door het dieptepunt van de burn-out heen is. Je kunt dus geen programmaatje of een standaard stappenplan gebruiken.

Ik kan maar één antwoord geven:
Ik heb zelf een burn-out gehad. Het is de zwaarste periode van mijn leven geweest. Ik begreep weinig van wat me overkwam en was alle grip kwijt. Ik had in die tijd zoveel vragen, angsten en onzekerheden. Door de juiste begeleiding kreeg ik weer vertrouwen, heb ik me ervan kunnen herstellen en heb ik een tweede burn-out kunnen voorkomen. 
Want het komt goed.
Herstel van een burn-out kost tijd, het is niet zomaar voorbij op de dag dat je je weer wat beter in je vel voelt zitten.

Dé juiste begeleiding is voor iedereen anders. Maar begeleiding is wel noodzakelijk om goed te herstellen en een tweede (of meerdere) burn-out(s) te voorkomen.

Met mijn aanbod wil ik mannen en vrouwen van alle leeftijdsgroepen begeleiden die op dit moment door een moeilijke tijd gaan. Ik begeleid mensen graag bij het terugvinden van de energie en het overzicht en draag graag bij aan het opnieuw ontdekken van hun authentieke zelf. Dit alles om die burn-out te overwinnen.

Ik weet dat ik een wereld van verschil kan maken!
Door mijn rust, mijn inlevingsvermogen, mijn levenservaring, kennis en kunde. Ik ga aan het werk met lichaam én geest en zet daarbij zowel westerse als oosterse technieken in.
Mijn intuïtie is goed ontwikkeld waardoor ik sneller to the point kom. Ik werk dus niet alleen met wat je zegt of uitstraalt, maar ook met wat je voelt en met jouw onderbewustzijn. 
Mijn aanpak verschilt vooral omdat ik 100% maatwerk lever. Ik laat me niet leiden door een vastgesteld programma of één soort benadering.

Het welbevinden van de coachee in combinatie met het behalen van een duurzaam resultaat staan bij mij centraal.


Mijn aanbod: 

Ik ben aangesloten bij Coachfinder én
als gekwalificeerde coach geverifieerd door
Psychologie Magazine!