Als coach richt ik me met name op diegene die spannings- en/of hoogsensitiviteitsklachten ervaart, een burn-out heeft of heeft gehad!

“Waarom juist burn-out in combinatie met hoogsensitiviteit??”
Een vraag die me regelmatig word gesteld. Ik kan maar één antwoord geven:

Ik heb zelf een burn-out gehad. Het is de zwaarste periode van mijn leven geweest. Ik begreep weinig van wat me overkwam en was alle grip kwijt. Ik had in die tijd zoveel vragen, angsten en onzekerheden.
Achteraf bleek juist mijn sensitieve persoonskenmerken (HSP) medeoorzaak te zijn de burn-out. Door de juiste begeleiding heb ik me ervan kunnen herstellen en heb ik een tweede burn-out kunnen voorkomen. 

Dé juiste begeleiding is voor iedereen anders en noodzakelijk om goed te herstellen. Herstel van stress en een burn-out kost tijd, het is niet zomaar voorbij op de dag dat iemand zich weer wat beter in zijn/haar vel voelt zitten.

Met mijn aanbod wil ik mannen en vrouwen van alle leeftijdsgroepen begeleiden die op dit moment door een moeilijke tijd gaan. Ik begeleid mensen graag bij het terugvinden van de energie en het overzicht en draag graag bij aan het opnieuw ontdekken van hun authentieke zelf. Dit alles om die burn-out te overwinnen.

Ik weet dat ik een wereld van verschil kan maken!
  • Door mijn rust, mijn inlevingsvermogen, mijn levenservaring, professionele kennis en kunde.
  • Ik ga aan het werk met lichaam én geest en zet daarbij zowel westerse als oosterse technieken in.
  • Mijn intuïtie is goed ontwikkeld waardoor ik sneller to the point kom. Ik werk dus niet alleen met wat je zegt of uitstraalt, maar ook met wat je voelt en met jouw onderbewustzijn. 
  • Mijn aanpak verschilt vooral omdat ik 100% maatwerk lever en handel vanuit persoonlijk leiderschap. Ik laat me niet leiden door een vastgesteld programma of één soort benadering.
Het welbevinden van de coachee in combinatie met het behalen van een duurzaam resultaat staan bij mij centraal.
Klik hieronder op: "persoonlijke coaching" (kortdurend traject) en/of "burn-out coaching" voor meer informatie en de tarieven. 

Je kunt bij mij terecht voor:


Meer info: