Als coach richt ik me op het herstellen van energie en het versterken van persoonlijk leiderschap bij stress- en/of hoogsensitiviteitsklachten of een burn-out.

Ik heb zelf een burn-out gehad (2013). Het is de zwaarste periode van mijn leven geweest. Ik begreep weinig van wat me overkwam en was alle grip kwijt. Ik had in die tijd veel vragen, angsten en onzekerheden.
Achteraf bleek juist mijn sensitieve persoonskenmerken (HSP) medeoorzaak te zijn van de burn-out. Door goede coaching heb ik me ervan kunnen herstellen én heb ik een tweede burn-out kunnen voorkomen. 

Dé juiste begeleiding is voor iedereen anders en tevens noodzakelijk om goed en duurzaam te herstellen. Er bestaat helaas geen quick fix. Een burn-out is ook niet voorbij op de dag dat iemand zich weer wat beter voelt. 
Herstel van stress en burn-out kost tijd. En daar bestaat jammer genoeg geen standaard voor.

Mijn aanbod is gericht op het terugvinden van energie, overzicht en (opnieuw) ontdekken van het authentieke zelf. 

Ik weet dat ik een wereld van verschil kan maken!
  • Door mijn rust, mijn inlevingsvermogen, mijn levenservaring, mijn coachervaring, professionele kennis en kunde.
  • Ik ga aan het werk met lichaam én geest en zet daarbij zowel westerse als oosterse technieken in.
  • Mijn intuïtie is goed ontwikkeld waardoor ik sneller to the point kom.
    Ik werk dus niet alleen met wat je zegt of uitstraalt, maar ook met wat je voelt en met jouw onderbewustzijn. 
  • Mijn aanpak verschilt vooral omdat ik 100% maatwerk lever.
    Ik laat me niet leiden door een vastgesteld programma of één soort benadering. Er is namelijk niemand hetzelfde.
Het welbevinden van de coachee in combinatie met het behalen van een duurzaam resultaat staan bij mij centraal.
Klik hieronder op: "persoonlijke coaching" (kortdurend traject) en/of "burn-out coaching" voor meer informatie en de tarieven. 

Je kunt bij mij terecht voor:


Meer info: