Versterken van het persoonlijk leiderschap!
Beter in de breedste zin van het woord.
Dat is waar ik me op richt.

De basis van een veerkrachtige organisatie is de mens 💡. 
Je kunt er strategieën, processen, planningen en meer op loslaten. Echter wanneer het belangrijkste bedrijfskapitaal niet lekker in het vel zit, op welke laag in de organisatie ook, heeft dat altijd effect!
Het creëren van een sterke én gezonde organisatie vraagt een investering. In de mens en in de organisatiecultuur. 

Onderzoek heeft uitgewezen:

"Bedrijven die investeren in een sterke, door waarden gedreven organisatiecultuur, presteren beter op nagenoeg elk meetbaar gebied."*

Als leider onderneem je daarom acties die helpen de veerkracht van de organisatie op te bouwen, te versterken en te behouden. Dit om te zorgen dat de organisatie in staat is succesvol te blijven, wat er ook gebeurtInnoveren, leren en verbeteren zijn woorden die daarbij horen. En dan met name op de "soft skills".

Medewerkers die lekker in hun vel zitten hebben het vermogen om (mee) te veranderen, voelen zich meer betrokken en beschikken over een goede mentale vitaliteit. Breng medewerkers in beweging door ze de ruimte, tijd en mogelijkheid te geven om zich professioneel én vooral persoonlijk te ontwikkelen.

Wat ik voor jouw organisatie kan betekenen:

Veel! Als professioneel coach ben ik namelijk gespecialiseerd in het veerkrachtiger én het beter (in de breedste zin van het woord) maken van mensen.
Mijn visie is dat professionele groei niet zonder persoonlijke ontwikkeling kan (h
et één stimuleert het ander en andersom) én dat wijzer worden geen leeftijdsgrens kent! 

Je kunt bij mij terecht voor:

Als een ervaren en professionele coach help ik je om tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. Ik functioneer als onafhankelijk klankbord, sparringpartner en adviseur in één. Individuele coaching is voor bedrijven én voor particulieren interessant.
Klik hier voor meer info over individuele coaching 
of ga direct naar:
- Coaching voor versterking persoonlijk leiderschap
Coaching voor young professionals
Coaching bij stress en burn-out
Persoonlijke coaching (particulieren)

Praktische kennis, nieuwe inzichten, verbeterde samenwerking én concrete afspraken. Dat is het resultaat wanneer een team tegelijkertijd coaching geniet. 
Klik hier voor meer info over trainingen


*Bronvermelding onderzoek: Richard Barrett - Building a Values-Driven Organisation (2006)