Na mijn post-HBO opleiding tot professionele coach ben ik mijn eigen praktijk in Waalre begonnen. Als professional en ervaringsdeskundige coach richt ik me speciaal op diegene die burn-out klachten ervaart, een burn-out heeft of heeft gehad!

Burn-out is breed! Burn-out klachten kunnen door heel veel verschillende oorzaken ontstaan en wat de oorzaak ook is...je kunt bij mij terecht. Het voornaamste is dat we een klik hebben en we een coachdoel kunnen stellen waar we samen mee aan de slag kunnen.

Wie ben ik als coach en waarom zou je voor mij kiezen als je een coach nodig hebt?

 • Ik ben gediplomeerd coach én ik heb zelf een zware burn-out gehad én ben hoog sensitief!

 • Ik ben authentiek, creatief, puur, positief en ik denk in mogelijkheden. Daarnaast heb ik een enorme levenservaring, een goed inlevingsvermogen en een brede interesse.
  Mijn coachstijl is helder en open, met een vleugje humor. Ik durf je op een respectvolle manier te confronteren met jouw ineffectieve gedrag en gedachten.

 • Ik ga aan het werk met lichaam en geest en zet daarbij zowel westerse als oosterse technieken in. Mijn aanpak maakt een wereld van verschil, omdat ik 100% maatwerk lever. Ik werk eclectisch-integratief en laat me niet leiden een vastgesteld programma of één soort benadering.  Het welbevinden van de coachee i.c.m. met het behalen van een duurzaam resultaat staan bij mij centraal.

 • Ik blijf me continu professionaliseren, door middel van verder ontwikkelen van kennis, het bijwonen van intervisies, supervisies en zelfreflectie.

 • Naast mijn brede, eclectische opleiding, ben ik ervaringsdeskundige en heb ik werkervaring in diverse sectoren en op verschillende niveaus en functies, zowel in de commerciële wereld, als in de non-profitsector.

 • Ik heb ervaring (zelf of in de directe omgeving) met burn-out, Highly Sensitive Persons (HSP), Autisme Spectrum Stoornis (ASS) met name PDD-NOS, Attention Deficit Disorder (ADD), depressie, hoogbegaafde volwassenen, multi-getalenteerden, scheiding en het alleen opvoeden van kinderen.

 • Mijn opleiding heb ik genoten aan de Alba-Academie (Veldhoven) EQA (European Quality Award) geaccrediteerd. Dat betekent dat ik ook zelf aan mijn persoonlijk leiderschap heb gewerkt.
  Daarnaast ben is als HSP begeleider opgeleid bij Instituut EszenzZ (Amsterdam).
  Op dit moment volg ik de opleiding Medische & Psychosociale Basiskennis voor zorgprofessionals bij Con Amore. Het geeft mij een brede visie op psychologie en geneeskunde. Een waardevolle aanvulling dus op de eerder genoemde opleidingen! 

 • Ik ben aangesloten bij de NOBCO (de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches).

 • Ik heb een groot netwerk van specialisten, die ik zou kunnen raadplegen. Mocht het op een bepaald moment beter voor je zijn, zou ik je naar een betrouwbare professional door kunnen verwijzen.

Lees hier de ervaringen van anderen!Voor een prettige sessie is een fijne omgeving, waar je je thuis voelt, essentieel. Dit is mijn coachkamer:


Wil je nog meer over mij weten?
Lees hier dan verder: