"Soms heb je iemand nodig die je weer op het juiste pad zet. Iemand die je helpt om je gevoelens en gedachten te kunnen duiden. Waarom gebeurt dit en vooral: wat gebeurt er nu eigenlijk? Waarom reageer ik op deze manier op een bepaalde gebeurtenis?
Natuurlijk ken ik mezelf het beste; maar soms zie je de open deur of het antwoord voor je neus gewoon niet.
Sandra bood inzicht en duidelijkheid. Zij laat cursisten met zichzelf aan de slag gaan door diverse technieken, laagdrempelig toe te passen. Voor mij was het erg prettig en verhelderend. Dankjewel Sandra! "
Erik, augustus 2020 | Individueel traject 


"Dankzij Sandra heb ik geleerd hoe belangrijk het is om echt jezelf te zijn. Zolang je maar bij je eigen gevoel blijft kun je heel de wereld aan! Ik heb bij Sandra mijn coachingstraject voornamelijk via Skype gevolgd. Dit ging super, de eerste keer al voelde het al of Sandra niet op mijn scherm aanwezig was maar tegenover me zat.
Sandra geeft je duidelijke uitleg, is begripvol, luistert goed, zorgt voor eye-openers en brengt altijd veel van haar eigen positiviteit over. Kort samengevat, ze is een Topper!!" 
Saskia, juli 2020 | Individueel traject 


"Mijn coaching sessies met Sandra heb ik al zeer prettig ervaren.
Ze heeft een luisterend oor en voelt mensen goed aan. Hierdoor weet ze welke coaching technieken op jou van toepassing zijn. En mocht een aanpak/techniek niet lukken dan heeft ze altijd weer een andere pak/techniek die dan wel lukt.
Haar rustige stem en uitstraling zorgt ervoor dat je op je gemak voelt bij haar. Haar gezellig ingerichte kamer doet er ook veel aan dat je op je gemak voelt als je binnen komt."
Angelique, oktober 2019 | Individueel traject 


"Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat er zoveel positief zou veranderen door coaching. Sandra maakte echte verbinding en begreep me. Soms gingen we echt de diepte in, tegelijkertijd houdt ze het leuk en luchtig. Heeft me goed geholpen."
Amber, mei 2019 | Individueel traject 


"Sandra is een hele fijne en oprechte coach. Ze is scherp, weet veel en maakt echt contact met je waardoor het veilig voelt om aan jezelf te werken. Ik heb er heel veel aan gehad."
Sandra, december 2018 | Individueel traject 

"Top coaching-ervaring en alles weer in perspectief gebracht. Ik raad het een ieder aan die het gevoel heeft dat hij/zij al een tijd kampt om de juiste weg in zijn/haar leven te vinden. Sandra helpt je in je zoektocht naar je zelf en naar je doelen.
Van mij krijgt ze
⭐⭐⭐⭐⭐ "
Annemarie, juni 2018 | Individueel traject 


"Het coachtraject bij Sandra was prettig. Ze creëert snel een veilige en open sfeer. Ze is creatief in denken en doen en bood precies dat aan wat ik nodig had."
Gerard, april 2018 | Individueel traject 


"De coachgesprekken met Sandra hebben mij veel inzichten opgeleverd waar ik privé en in mijn werk veel aan heb. Ze heeft een persoonlijke benadering waardoor ik me al snel vertrouwd voelde. Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor we snel tot de essentie kwamen en gericht te werk konden gaan." 
Kirsten, december 2017 | Individueel traject 


"In een toegankelijke en warme omgeving weet Sandra je probleem stapsgewijs en met een duidelijke focus aan te pakken. Sandra luistert oprecht en neemt je mee in een positieve en energieke stroomversnelling door gebruik te maken met praktische tools en inzichten."
Roy, december 2017 | Individueel traject