Mijn coaching sessies met Sandra heb ik al zeer prettig ervaren.
Ze heeft een luisterend oor en voelt mensen goed aan. Hierdoor weet ze welke coaching technieken op jou van toepassing zijn. En mocht een aanpak/techniek niet lukken dan heeft ze altijd weer een andere pak/techniek die dan wel lukt.
Haar rustige stem en uitstraling zorgt ervoor dat je op je gemak voelt bij haar. Haar gezellig ingerichte kamer doet er ook veel aan dat je op je gemak voelt als je binnen komt.
Angelique, oktober 2019 | Individueel traject

Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat er zoveel positief zou veranderen door coaching. Sandra maakte echte verbinding en begreep me. Soms gingen we echt de diepte in, tegelijkertijd houdt ze het leuk en luchtig. Heeft me goed geholpen.
 Amber, mei 2019 | Individueel traject 

Sandra is een hele fijne en oprechte coach. Ze is scherp, weet veel en maakt echt contact met je waardoor het veilig voelt om aan jezelf te werken. Ik heb er heel veel aan gehad. 
 Sandra, december 2018 | Individueel traject 


Top coaching-ervaring en alles weer in perspectief gebracht. Ik raad het een ieder aan die het gevoel heeft dat hij/zij al een tijd kampt om de juiste weg in zijn/haar leven te vinden. Sandra helpt je in je zoektocht naar je zelf en naar je doelen. Van mij krijgt ze 
Annemarie, juni 2018 | Individueel traject 


Het coachtraject bij Sandra was prettig. Ze creëert snel een veilige en open sfeer. Ze is creatief in denken en doen en bood precies dat aan wat ik nodig had.
Gerard, april 2018 | Individueel traject 


De coachgesprekken met Sandra hebben mij veel inzichten opgeleverd waar ik privé en in mijn werk veel aan heb. Ze heeft een persoonlijke benadering waardoor ik me al snel vertrouwd voelde. Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor we snel tot de essentie kwamen en gericht te werk konden gaan. 
Kirsten, december 2017 | Individueel traject 


In een toegankelijke en warme omgeving weet Sandra je probleem stapsgewijs en met een duidelijke focus aan te pakken. Sandra luistert oprecht en neemt je mee in een positieve en energieke stroomversnelling door gebruik te maken met praktische tools en inzichten. 
Roy, december 2017 | Individueel traject