Sandra is een hele fijne coach, een warme persoonlijkheid die mensen snel op hun gemak stelt, die daadwerkelijk luistert en snel bij de kern weet te komen. Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Ik heb geleerd over mijn kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen en vooral grenzen te stellen. Dit heeft mij zowel professioneel als privé enorm geholpen. Sandra reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coaching sessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.

Roy, mei 2021 | Individueel traject
LinkedIn review


 
Na een coachingstraject bij Sandra heb ik een heleboel handvaten om beter om te gaan met stress en meer bij mezelf te blijven. Sandra is vriendelijk en ik voelde me op mijn gemak, maar ze weet de goede vragen te stellen om mij uit mijn comfortzone te halen en aan de slag te gaan.

Irene, februari 2021 | Individueel traject Google review

”Als werkgever hebben wij als bedrijf ook gebruik gemaakt van de Sandra Slager.
We hebben van de betreffende medewerker voortdurend positieve feedback gekregen.
Door de pragmatische aanpak van Sandra tijdens de coaching sessies werd snel resultaat behaald. Daardoor ben ik er als werkgever van overtuigd dat onze medewerker sneller terug was op de werkvloer waardoor wij weer sneller de weg naar groei konden inslaan en de samenwerking met Sandra direct financieel voordeel heeft opgeleverd voor onze organisatie.

Wij respecteren de privacy van onze medewerkers. Omdat het risico bestaat dat deze aanbeveling herleidbaar is naar de betreffende medewerker benadrukken wij dat deze aanbeveling is geplaatst met uitdrukkelijke toestemming van de betreffende medewerker.”

Elwin, december 2020 | Burn-out traject
LinkedIn review


“Het was een geschenk uit de hemel om bij Sandra direct terecht te kunnen.
Waar hulp bij psychische ondersteuning vaak wachtlijsten kent, kon ik bij haar direct aan de slag.
Ze is een warme en eerlijke coach die mij meteen aansprak. Haar aanpak was erg passend voor mij. Toch een spiegel voorgehouden krijgen om bewust te worden van mezelf.

Veel praktische handvaten dmv oefeningen om mijn energie beter te laten stromen. Ik heb veel geleerd over Burnout en waarom een "quick fix' vaak niet helpt.
Het willen wegwerken van ineffectieve patronen vereist moed en ik kan iedereen aanraden om dit pad samen met Sandra te bewandelen.
Ze weet je haarfijn aan te voelen door haar eigen ervaring en expertise."

Sigrid, december 2020 | Burn-out traject
LinkedIn review

"Soms heb je iemand nodig die je weer op het juiste pad zet. Iemand die je helpt om je gevoelens en gedachten te kunnen duiden. Waarom gebeurt dit en vooral: wat gebeurt er nu eigenlijk? Waarom reageer ik op deze manier op een bepaalde gebeurtenis?
Natuurlijk ken ik mezelf het beste; maar soms zie je de open deur of het antwoord voor je neus gewoon niet.
Sandra bood inzicht en duidelijkheid. Zij laat cursisten met zichzelf aan de slag gaan door diverse technieken, laagdrempelig toe te passen. Voor mij was het erg prettig en verhelderend. Dankjewel Sandra! "

Erik, augustus 2020 | HSP traject 


"Dankzij Sandra heb ik geleerd hoe belangrijk het is om echt jezelf te zijn. Zolang je maar bij je eigen gevoel blijft kun je heel de wereld aan! Ik heb bij Sandra mijn coachingstraject voornamelijk via Skype gevolgd. Dit ging super, de eerste keer al voelde het al of Sandra niet op mijn scherm aanwezig was maar tegenover me zat.
Sandra geeft je duidelijke uitleg, is begripvol, luistert goed, zorgt voor eye-openers en brengt altijd veel van haar eigen positiviteit over. Kort samengevat, ze is een Topper!!" 

Saskia, juli 2020 | Burn-out traject 

"Mijn coaching sessies met Sandra heb ik al zeer prettig ervaren.
Ze heeft een luisterend oor en voelt mensen goed aan. Hierdoor weet ze welke coaching technieken op jou van toepassing zijn. En mocht een aanpak/techniek niet lukken dan heeft ze altijd weer een andere pak/techniek die dan wel lukt.
Haar rustige stem en uitstraling zorgt ervoor dat je op je gemak voelt bij haar. Haar gezellig ingerichte kamer doet er ook veel aan dat je op je gemak voelt als je binnen komt."

Angelique, oktober 2019 | Individueel traject 

"Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat er zoveel positief zou veranderen door coaching. Sandra maakte echte verbinding en begreep me. Soms gingen we echt de diepte in, tegelijkertijd houdt ze het leuk en luchtig. Heeft me goed geholpen."

Amber, mei 2019 | HSP traject 


"Sandra is een hele fijne en oprechte coach. Ze is scherp, weet veel en maakt echt contact met je waardoor het veilig voelt om aan jezelf te werken. Ik heb er heel veel aan gehad."

Sandra, december 2018 | Individueel traject 

"Top coaching-ervaring en alles weer in perspectief gebracht. Ik raad het een ieder aan die het gevoel heeft dat hij/zij al een tijd kampt om de juiste weg in zijn/haar leven te vinden. Sandra helpt je in je zoektocht naar je zelf en naar je doelen.
Van mij krijgt ze ⭐⭐⭐⭐⭐ "

Annemarie, juli 2018 | Individueel traject
Facebook review


"Het coachtraject bij Sandra was prettig. Ze creëert snel een veilige en open sfeer. Ze is creatief in denken en doen en bood precies dat aan wat ik nodig had."

Gerard, april 2018 | Individueel traject
Google review 


"De coachgesprekken met Sandra hebben mij veel inzichten opgeleverd waar ik privé en in mijn werk veel aan heb. Ze heeft een persoonlijke benadering waardoor ik me al snel vertrouwd voelde. Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor we snel tot de essentie kwamen en gericht te werk konden gaan." 

Kirsten, december 2017 | Individueel traject


"In een toegankelijke en warme omgeving weet Sandra je probleem stapsgewijs en met een duidelijke focus aan te pakken. Sandra luistert oprecht en neemt je mee in een positieve en energieke stroomversnelling door gebruik te maken met praktische tools en inzichten."

Roy, december 2017 | Individueel traject



De privacy van mijn klanten vind ik belangrijk, vandaar dat ik alleen hun voornamen vermeld.