Wanneer ben ik beter?

Heb jíj een burn-out gehad? Voel je je nu onzeker?  Weet je dat dit heel vaak voorkomt na herstel van een burn-out? Je wilt weer vertrouwen op jouw lichaam, maar omdat die je eerder zo plotseling in de steek heeft gelaten, is dat soms lastig!


In januari geef ik een training van 3 dagdelen waarna je je weer stukken beter zult gaan voelen. Ik doe dit als ervaringsdeskundige én als coach, want het gevoel dat je na herstel van een burn-out kunt hebben, herken ik vanuit mijn eigen situatie! Ik help je met inzichten waardoor je weer een rustig gevoel krijgt, over de situatie waarin je je nu bevindt.

Mijn verhaal

Toen ik weer volledig aan het werk ging na mijn burn-out, ging iedereen er van uit dat ik genezen was. Dat dacht ik zelf ook. Echter ongeveer drie jaar na mijn burn-out werd ik onzeker over lichamelijke signalen. 
Ik had inmiddels al lang afscheid genomen van mijn coach. Maar juist toen, had ik de begeleiding hard nodig! Wanneer ik op het werk aangaf dat ik bang was om weer ziek te worden, werd het afgedaan als flauw dat ik het daar "steeds" over had. 
Met vage klachten zoals druk op mijn hart en een lichte hyperventilatie ging ik naar de huisarts. Mijn huisarts kent me goed en stuurde me niet naar een cardioloog, maar naar een fysio- én een ademhalingstherapeut.

Ondanks de harde les van een burn-out een paar jaar eerder, was ik dus bijna weer in mijn valkuil gestapt. Ik was enorm op mijn hoede voor lichamelijke signalen en had op tijd door dat er iets niet lekker zat. Dankzij de gesprekken met de ademhalingstherapeut kreeg ik het door en kon ik de laatste stappen maken die nodig waren om volwaardig te kiezen voor mijn welzijn. 

Nee…ik kreeg gelukkig geen tweede burn-out! Achteraf, los van het werk, besefte ik dat ik me op mijn werk erg onbegrepen voelde en ik een soort lotgenotencontact miste. Ik had een enorme behoefte om te reflecteren. Om, nu ik weer in het arbeidsproces zat, de effectieve gedachten en gedrag waar ik met mijn coach aan had gewerkt, weer even aan te scherpen.

Nu 2 jaar later, zit ik lekkerder in mijn vel dan ooit! 

Wat ik kan betekenen voor jou

Ik wil, met mijn eigen ervaring in gedachten, anderen graag helpen helpen de kracht van na een burn-out vast te houden! Want na een burn-out ben jij veranderd en is het helemaal niet gek dat je je soms onzeker voelt. De omgeving is namelijk (meestal) niet met je mee veranderd. 
  
In 3 donderdagmiddagen kun je in een kleine intieme groep veilig je ervaringen delen, van elkaar leren en help ik je weer aanscherpen waardoor je bewust wordt van jouw gedachten en gedrag. 
Daarnaast leer ik je je innerlijke rust te vinden, waardoor je beter bij jezelf kunt blijven.

Ik sta in mijn kracht en wil dat graag met je delen. Klik hieronder voor meer info en inschrijving!

Gepost: 5 december 2018