De burn-out voorbij!! Ja écht!


Heb jíj een burn-out gehad? Voel je je nu onzeker?


Weet je dat dit heel vaak voorkomt na herstel van een burn-out?

Je wilt weer vertrouwen op jouw lichaam, maar omdat die je eerder zo plotseling in de steek heeft gelaten, is dat soms lastig!

Ongeveer drie jaar na mijn burn-out voelde ik me zo onzeker dat ik met de vage klachten die ik had naar de huisarts ging. Het drukte op mijn hart. Dat gevoel had ik eerder nooit gehad. Mijn huisarts kent me goed en stuurde me niet naar een cardioloog, maar naar een fysio- én een ademhalingstherapeut.

Mijn allergrootste angst was om weer een burn-out te krijgen. Ik was enorm op mijn hoede voor lichamelijke signalen en had op tijd door dat er iets niet lekker zat.

Ondanks de harde les, had ik onbewust weer ineffectieve gedachten en vertoonde ik niet bij mijn ZIJN passend gedrag. Dankzij de gesprekken met de ademhalingstherapeut kreeg ik het door en kon ik de laatste stappen maken waardoor ik veel dichter bij mezelf kon zijn.

Als je weer volledig aan het werk gaat, gaat iedereen er van uit dat je genezen bent van een burn-out. Vaak heb je al afscheid genomen van je coach of psycholoog. Maar juist dan, als alles weer “normaal” gaat heb je de begeleiding juist hard nodig!

Ik voelde me op mijn werk erg onbegrepen en miste lotgenotencontact. Was wat ik voelde nu echt zo gek? Met wie kon ik mijn ervaringen delen, zonder een zeur te zijn?

Nee…ik kreeg geen burn-out, maar had een enorme behoefte om te reflecteren. Om, nu ik weer in het arbeidsproces zat, de effectieve gedachten en gedrag waar ik met mijn coach aan had gewerkt, weer even aan te scherpen.
  
Precies dat kun je in 3 maandagavonden in Waalre bij mij verwachten. In een kleine groep, kun je veilig je ervaringen delen, van elkaar leren en help ik je weer aanscherpen waardoor je bewust wordt van jouw gedachten en gedrag.
Ik help je met inzichten waardoor je weer een rustig gevoel krijgt, over de situatie waarin je je nu bevindt.

Ik sta in mijn kracht en wil dat graag met je delen.
Kom op: De burn-out voorbij!

Wat de ademhalingstherapeut voor mij betekende kan ik ook voor jou betekenen! 
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze bijeenkomsten. Maar hou mijn site in de gaten. In december plan ik weer een reeks.

Gepost: 14 oktober 2018