Alles draait om de kern!


“Sandra... ik voel me echt ontzettend slecht…kun je me helpen? Wat ik nodig heb zijn tools om er weer tegenaan te gaan. Oplossingsgerichte antwoorden en geen zweverig gedoe. …Ik kan het me niet permitteren om ziek thuis te zitten, volgende week wil ik weer de oude zijn.”

Op zo’n moment kan ik op tenminste twee manieren reageren.
“Tuurlijk kan ik je helpen! Binnen een paar sessies ben jij er weer volledig bovenop en heb je nergens meer last van.”
Of:
“Tuurlijk begeleid ik je graag!
Echter geef ik jou geen tools of adviezen. De kracht om er weer bovenop te komen zit namelijk in jouzelf 😊 Met behulp van mijn persoonlijke en op jou afgestemde begeleiding ga je ontdekken welke ineffectieve gedachten en gedrag jou ziek hebben gemaakt. Door die inzichten komt er een kracht naar boven en kun je veranderen … en omdat die verandering uit jou komt, en niet van mij, is die blijvend!
Het is een proces dat voor iedereen anders verloopt, dus ik kan niet zeggen hoe lang het duurt voordat je weer nieuw bent …want de oude moet je eigenlijk niet eens meer willen worden 😉.” “…en… O ja…wat is zweverig?”
Met de eerste optie kan ik makkelijk scoren. Men kiest namelijk graag voor succes op korte termijn.
Met sturing op gedrag, tips, adviezen, wat motiverende en inspirerende gesprekken, lukt het me namelijk écht wel iemand binnen no-time op te monteren en te laten geloven dat hij of zij echt geholpen is.

Maar dat is niet mijn manier van werken.
Ik ga voor een kwalitatief én duurzaam resultaat! Dat betekent dat ik, bij bijvoorbeeld een burn-out, dieper ga coachen dan alleen op gedrag, dat vrij oppervlakkig ligt.
In het ijsbergmodel kun je mooi zien hoe de diverse lagen van ons “zijn” zijn opgebouwd. Ik werk op het identiteits niveau.


Als je door mij begeleidt wordt zul je merken dat ik intuïtief aan het werk ga. 
Ik geef je wat jíj nodig hebt en niet wat volgens een bepaald programma of stappenplan afgewerkt dient te worden.
Daarnaast kijk ik naar jou als één geheel: mentaal, emotioneel en fysiek. Wanneer nodig kun je aanvullend op energetisch en spiritueel niveau ondersteunt worden door specialisten waarmee ik samenwerk. Samen met mij doorloop je een proces dat enorm waardevol is, ik neem je namelijk mee op ontdekkingsreis naar jouw kern waar alles omdraait.

En ja… ik neem je ook mee naar het verleden…het minste favoriete coachonderdeel van mijn coachees. Ik doe het niet om te pesten, maar om te zorgen dat jij dingen een plek kunt geven en op kunt ruimen, waardoor je echt verder kunt.

Alles wat we samen gaan ondernemen is nuttig én oplossingsgericht! Tja…en goed werk heeft dus tijd nodig!

Hoe mooi is dat? 🤗

Nu je dit allemaal weet …waar ga jij dan voor?
vrijdag 3 mei 2019