Op zoek naar een leuke, interactieve én leerzame workshop of training voor binnen jouw organisatie? Zullen we dan eens samen een kop koffie met elkaar drinken?


Ik maak op maat workshops voor teams met uiteenlopende onderwerpen en tijdsduur.

Het resultaat is altijd een workshop waar op een luchtige manier gewerkt wordt aan persoonlijke ontwikkeling/groei, betere samenwerking, betere communicatie en creatievere denkwijzen.

Mijn bestaande workshops/trainingen:
  • Grip op je leven (o.a. lifehacks, tijdsplan, kwaliteiten en valkuilen),
  • Creatief denken (o.a. denken in mogelijkheden en brainstormen),
  • In balans (o.a. werkdruk, stress, balans tussen werk en privé, energievreters en opladers)
  • Terug naar de kern (o.a. oefeningen, bewustwording en aandacht (max. 10 pers)
  • The power is NOW! (aan de slag met kernwaardes, competenties, talenten tijdens outplacement)
  • De uitdaging: Jouw kernkwaliteit en de ander (inzicht in eigen kracht en de interactie met anderen)
zijn ook geschikt voor bedrijven. Ze kunnen namelijk op de groepsgrootte aangepast worden.

Mijn bijeenkomsten zorgen ervoor dat er meer inzicht komt in eigen kracht en handelen, dat er onderling meer begrip komt voor elkaar en collega’s meer leren over elkaar. Door gezamenlijk deel te nemen aan een workshop, kunnen collega’s elkaar ook scherp houden.

Sommige workshops bestaan uit meerdere dagen. Dit heeft een reden! Door ruimte tussen de workshops te laten, kunnen ervaringen bezinken en een plaats krijgen. Daarnaast is er meer kans dat het geleerde ook duurzaam ingezet gaat worden.

Spreker
Zoek je iemand die een persoonlijk verhaal over burn-out wil en kan vertellen en dit weet te combineren met tips en adviezen. Hier kun je meer lezen! 

Ik kom graag een keer langs om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen. Bel 06 24 15 38 82 voor een afspraak!Ik heb eerder workshops/trainingen verzorgd voor: