Persoonlijke en zakelijke effectiviteit als professional

Als Young Professional vind je het geweldig om aan de slag te zijn in de functie/rol waarvoor je zo hard hebt gestudeerd. Je droomt van een succesvolle carrière en jouw werkgever heeft hoge verwachtingen. 

Je wilt dan ook sterk in je schoenen staan en goed uit de verf komen. Samenwerken, aan de verwachtingen voldoen van het management én een goede balans vinden in je verantwoordelijkheden, dat gaat echter niet altijd vanzelf. ’Teveel’, ’te complex’, maar ook informatiedwang door ‘FOMO’, kunnen leiden tot emoties, vermoeidheid en onzekerheid.

Veerkrachtig zijn, je plek goed kunnen innemen als professional, trouw blijven aan je waarden en normen, jezelf niet verliezen … dat is waar deze training over gaat!

In samenwerking met de Alba-academie heb ik deze 6-daagse training ontwikkeld en er is meer. Als docent begeleid ik jou tijdens en na de training. 

Connect gaat over verbinding

In deze training staan jouw persoonlijke groei en effectiviteit als professional centraal. Je werkt aan je werkhouding en aan de interactie met ‘de ander’ in de werkomgeving.

Wil jij je effectief en met plezier verbinden met collega’s, management en klanten?
Bewust(er) verbinding maken met jezelf is dan een must. Dit is de vereiste basis om te kunnen omgaan met werkdruk, tegenslagen, ‘gedoe’ op de werkvloer en onverwachte uitdagingen.
Je houdt het alleen vol als je volledig jezelf kunt zijn. Als je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt. Die verbinding met jezelf en anderen draagt bij aan duurzaam werkgeluk. Alleen dan kun je je met passie inzetten voor de organisatie die jou als professional heeft aangenomen.

Doel van de training Young Professionals Connect

Het doel is effectief leren omgaan als professional met: 
  • Besluitvorming
  • Problemen
  • Werkdruk
  • Samenwerking
Jouw persoonlijk en professioneel leiderschap staan centraal. Je leert hoe je kunt omgaan met situaties die je niet (meer) onder controle hebt; momenten waarop je het even niet meer weet. Tijdens deze training werken wij met jou en de andere deelnemers aan zelfvertrouwen. Ons Inclusive Leadership model staat hierin centraal. Tijdens de training word je stevig uitgedaagd. Gedurende het programma bieden wij jou een ‘thuisbasis’ om te leren, te experimenteren en te groeien. We werken praktijkgericht vanuit een professionele, wetenschappelijk basis.

Voor wie is de training Young Professionals Connect bedoeld?

Young Professionals Connect is een training voor jonge managers, teamleiders, adviseurs of professionals met een verantwoordelijke functie/rol. 
Je hebt een hbo/wo-opleiding afgerond en een paar jaar werkervaring. 
Jouw werkgever heeft hoge verwachtingen. Jij bent immers een jong talent, met een enorme drive en energie om alle uitdagingen die je tegenkomt ook aan te pakken. Maar je hebt misschien nog net te weinig werk- en levenservaring om sterk in je schoenen te (blijven) staan, zelfvertrouwen te voelen en volledig jezelf te kunnen zijn. 
Bijvoorbeeld als het schuurt in de interactie met collega’s en leidinggevenden, als je vastloopt in het aansturen van je team of het omgaan met verschillende karakters.

Deze training geeft jou de handvatten naar meer zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Zet dat masker maar af. Jij mag voortaan volledig jezelf zijn, met meer resultaat en meer werkplezier!

Wanneer en waar?

Najaar 2024. De training Young Professionals Connect vindt plaats bij Alba Academie in Veldhoven.

Investering

De training Young Professionals Connect kost € 2.685,00. Dit is inclusief lesmaterialen, koffie, thee en lunch, exclusief verplichte literatuur.

Alba-academie is vrijgesteld van btw.


Overige informatie

Duur:
De training Young Professionals Connect bestaat uit 6 trainingsdagen in 6 maanden en 2 individuele coachgesprekken (online), in totaal 9 maanden.
Studiebelasting: totaal 60 uur (incl. de lesdagen).

Niveau:
HBO/WO-niveau.

Toelating:
Young Professionals die op HBO/universitair niveau werken.

Afronding:
De training wordt afgesloten met een Certificaat (bij 100% aanwezigheid).

Aantal deelnemers:
De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Algemeen:
De inschrijving staat nu open. Wil je verzekerd zijn van een plek in de training, wacht dan niet te lang met inschrijven.

Ga naar de site van de Alba-academie voor meer informatie of je direct in te schrijven.

Gun uw werknemer de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht! 
Op mijn dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van “Sandra Slager” van toepassing.